百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件 財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

標題: <3維追蹤>投資課程- 每月策略 研討班- 2月 及 3月份--第7班, 第 8 班[HK] [打印本頁]

作者: Joman    時間: 2008-1-15 01:14
標題: <3維追蹤>投資課程- 每月策略 研討班- 2月 及 3月份--第7班, 第 8 班[HK]

大家好!

12月 1月 我地 用 獨到的分析技巧捉到筍股.. 期金, 66, 2020, 728,552, 203, 489, 1212, 178, 390, 1800, 823........... 在上落市都有如此好成績   ! 會員要求要再馬上開班, 我地馬上回應, 現在約好了場地LA. 成功是屬於有預備的人, 一定要操練, 以小班教學形式, 可以多 d 發問, 增加交流. 一起出來操圖表啦 !

第7班

日期: 1月31日 (四)

時間: 晚上 6時半 至 9時半

地點: 九龍 佐 敦 道 23 號 新 寶 廣 場 6 樓

第 8 班

日期: 3月2日 (日)

時間: 中午1時半 至 5時半

目標:

1.           分析當時市場走勢, 找重支持位, 阻力位. 計算入市訊號及策略, 分配注碼

2.           檢視指數股: 941, 857, 2628, 388, 939.....

3.           揀選值得留意版塊, 研究不同行業及板塊的走勢

4.           透過 50個以上的最新實例, 操練我們的技巧. 在課堂上大家做功課

5.           3B 研究小組個股精選分享與大部份師兄及師姐們交流學習心得

6.           熱炒細價股追蹤

7.           分析 A股的 權重股份 及 美國的龍頭股份

8.           Q & A 時間: 同學問功課, 及查詢個股(追/?/沽)

可以參加的朋友是最少上了第一堂的3維學員.

需要人數: 40 人

師兄師姐級的朋友費用在 或 已經參加了 2次的同學:HK$500

團體班的同學朋友費用是 HK$650

如欲參與, 請按一下 申請參加此活動 鍵 ,必須填上 你的 資料 . 聯繫方式一方格中填上:

(網名, 班別, 全名 e.g. CHAN TAI MAN, 電話, 電郵/ 選擇的上課日期 )

例如 : UNCLE4/ A1/CHAN TAI MAN  / 9709394  uncle4@3bstocktrade.com/ 1月31日

因座位有限, 以付款先後次序為準, 額滿即止 (會在網上供報 )

付款 : 3B ANALYSIS LTD

三維追蹤有限公司

戶口 : 恆生 239-269715-883

各位報了名的朋友, 如仍未 fax 入數紙的, 請儘快 在你的入數紙上寫上你的名字及 login name, 然後 fax 到:

fax: 30071222

請電 陳小姐 (班長 ) 66227234 或 vicky@3bstocktrade.com 報名留位

名額有限

作者: Paul07D    時間: 2008-1-15 02:57
好一句 "成功是屬於有預備的人" .........即報名 :face3800.gif: Early Bird 唔知有無 discount :new25000.gif:
作者: vickychan    時間: 2008-1-15 03:28
標題: 回復 #2 Paul07D 的帖子
:face3800.gif: 讀多兩次之後咪有囉.....你要2月定3月班??定係兩班都報:face0000.gif:
作者: Paul07D    時間: 2008-1-15 03:36
標題: 回復 #3 vickychan 的帖子
:face3800.gif: :face3800.gif: 好嘢 :icon14.gif: 佩服 .....佩服 !!
作者: Joman    時間: 2008-1-15 11:36
標題: 回復 #2 Paul07D 的帖子

會細心研究 early bird 可否有 discount.

但係 我地已經盡平啦 .

因場地 booking, 改為 :

第 8 班 日期: 3月2日 (日)

時間: 中午1時半 至 5時半

作者: kevinyu08E    時間: 2008-1-15 13:37
C-Fu, 我前排識左個Trainning Centre既負責人, 佢地有個埸好近MTR同埋都有晒Projector, 我試下問下佢地可唔可以租地方出來!! 多個地方做Backup
作者: connie07D    時間: 2008-1-15 13:37
Vicky C-Je,第7及第8班我都報名,留番個位俾我呀!費用明晚給妳,唔該唒!
作者: ronwuhk08E    時間: 2008-1-15 13:55
Vicky c-je, please reserve a seat for me and give $$ to you tmr. Thx!
作者: kevinyu08E    時間: 2008-1-15 14:59
標題: 回復 #5 Joman 的帖子
問左La, 不過幚唔到手, 佢地自己學校D Course都開到爆晒, 同埋之前都未租過比人, 如果下次有好地方再比過資料La.....Thx
作者: vickychan    時間: 2008-1-15 16:00
標題: 回復 #9 kevinyu08E 的帖子
唔緊要啦!! 好多謝你的熱心幫助....:face6000.gif:
作者: Joman    時間: 2008-1-15 16:20
標題: 回復 #6 kevinyu08E 的帖子
D 場過完年 再 加 價, 真慘
作者: laura07D    時間: 2008-1-15 16:25
標題: 回復 #11 Joman 的帖子
book 定成年 o既 schedule 可能有優惠呢 ! 好似做 facial 咁, 買十次送一次, 買 廿次送二次 ....
作者: kevinyu08E    時間: 2008-1-15 17:03
標題: 回復 #11 Joman 的帖子
如果係Jodron渡船街有冇問題ar...如果OK我又可以問問...不過唔知有冇Projector, 你地自己有冇?
作者: alan686808E    時間: 2008-1-15 17:24
Vicky C-Je 我報 1月31日那班, please reserve a seat for me and give $to you tmr. Thanks !
作者: melody08E    時間: 2008-1-15 17:26
標題: melody08E
but why class 7 has 3 hrs whereas class 8 has 4 hrs ?
作者: ronwuhk08E    時間: 2008-1-15 17:31
Vicky c-je, sorry for note the attend date, I want to attend on 31 Jan. Thx!
作者: slimboy07C    時間: 2008-1-15 17:59
班長, 我兩班都報呀~~~~上窩輪班時俾票你好嘛?
作者: michelle08E    時間: 2008-1-15 23:19
Please reserve me a seat on Jan 31. Thank Vicky.
作者: thomasng07D    時間: 2008-1-16 00:16
Hello, dear Vicky. We spoke yesterday afternoon. I am the one who failed to attend the Jan class 'cause not knowing the rescheduling of the class time. Pl reserve a seat for me on Jan 31. Thx a lot!
作者: vickychan    時間: 2008-1-16 00:34
各位同學已將你們的資料記錄啦, 留左位.....:face9000.gif:
作者: travel08E    時間: 2008-1-16 00:46
Vicky:我想報名31/1/08,是晚上18:30-21:30嗎?我可以明晚交錢給你?Thanks!
作者: vickychan    時間: 2008-1-16 01:04
標題: 回復 #21 travelp08E 的帖子
YES....Ok ..See you 16/Jan class...
作者: ping07D    時間: 2008-1-16 01:16
標題: 回復 #20 vickychan 的帖子
靚女班長我兩堂
作者: vickychan    時間: 2008-1-16 01:16
標題: 回復 #23 ping07D 的帖子
ok....
作者: jmms121107C    時間: 2008-1-16 01:19
Hi Vicky, please reserve a seat for me for Class 7 and 8. Thank you.
作者: Jady07D    時間: 2008-1-16 08:26
標題: 回復 #22 vickychan 的帖子
Vicky班長, 我報名 - 31/1/08, tomorrow 我 transfer money 給妳 and also money for 窩輪班? 唔該妳 ! :face3800.gif:
作者: jmms121107C    時間: 2008-1-16 10:05
標題: 回復 #25 jmms121107C 的帖子
Hi Vicky, already fax the pay in slip to you. Please check.
作者: angela07D    時間: 2008-1-16 10:18

Vicky C-je,

我都報兩堂,今日過數,OK?

作者: vickychan    時間: 2008-1-16 11:38
標題: 回復 #27 jmms121107C 的帖子
收到....tks
作者: Simon07D    時間: 2008-1-19 12:20
Ref: #20 vickychan Dear Vicky I will make payment on 21 Jan. in the warrant class. Thanks
作者: vickychan    時間: 2008-1-20 03:25

各位:

每月市況班一出幾日咋,  31/Jan 第7班已差不多啦餘下的位置不多啦, 如果未報名既同學要盡快登記啦, 唔好好似窩輪c班咁無位而又要等下一班呀, 到時我都無辦法啦!! 另外我會盡快將已留位的同學名列表上來.  而同時2班都報的同學請留意啦!! 下次你們第三次再報市況班時已經不用再交HKD650而係用一個優惠既價錢HKD500. 如果你已是第三次報讀的同學記得提提我唔好收多你錢喎

作者: Rilakkuma08F    時間: 2008-1-20 03:45
標題: 回復 #31 vickychan 的帖子
嘩 ! 事不宜遲, 請31/1 留位給我. 是否轉數後fax 轉數紙 ?
作者: anita07C    時間: 2008-1-20 04:23
Vicky C-je , Pls reserve a seat for me on Jan31 & will pay to you on monday during the warrant class
作者: anita07C    時間: 2008-1-20 04:24
Vicky C-je , Pls reserve a seat for me on Jan31 & will pay to you on monday during the warrant class. Thanks :face3800.gif:
作者: vickychan    時間: 2008-1-20 04:45
標題: 回復 #32 Rilakkuma08F 的帖子
無問題....你fax給我啦!!
作者: vickychan    時間: 2008-1-20 04:46
標題: 回復 #34 anita07C 的帖子
ok....see you on 21/jan
作者: vickychan    時間: 2008-1-30 01:45

唔好意思...各位而家至出31/Jan 市況班人名表: 如有錯漏請立刻搵我....

bill07d

alan686808E

ylwong08E

connie07D

travelpe08E

kelvinyu08E

ronwuhk08E

sincerely08E

michelle08E

Stevenwmf08E

paul07d

waina07D

jmmd121107c

jady07d

angela07d

Howong07D

ALBERT07D

happy07b

terence07c

greatma07d

simon07d

slimboy07c

thomasng07D

ping07d

anita07c

Rilakkuma08F

陳佑芳

萊爾08F

siu08E

denvertsang07b

teresa07D

唔好意思打漏左以下人名......

davidtang07B

suet07D

pcnvwhome07C

eshter07C

wei07D

作者: travel08E    時間: 2008-1-30 01:51
標題: 回復 #37 vickychan 的帖子
Vicky:我呢留意到你成日把我的login 弄錯,我係travelpe,是travel+pe,我的朋友話我似體育老師(P.E.)而我又中意旅行,故有此名!
作者: vickychan    時間: 2008-1-30 01:52
標題: 回復 #38 travelp08E 的帖子
天氣冷成日打錯字.....而家即改...哈哈
作者: simonwlink07C    時間: 2008-1-30 02:03
標題: 回復 #38 travelp08E 的帖子

vicky 師姐呢幾日都病, 而家都未病完,

今晚都返唔到窩輪班, 平時又幫我地做野咁辛苦,

travelp08E, 佢一時錯手, 唔好怪佢呀.

作者: Joman    時間: 2008-1-30 02:21

Suet07D

已預埋妳.

作者: jmms121107C    時間: 2008-1-30 02:48
Vicky c-jie, hope you get well soon, drink more water, take more rest.
作者: kevinyu08E    時間: 2008-1-31 00:20
標題: 回復 #37 vickychan 的帖子
Vicky C-je, kelvinyu08E 係咪我來? 我係Kevin.....Thx
作者: vickychan    時間: 2008-1-31 00:47
標題: 回復 #43 kevinyu08E 的帖子
係你來架...sorry呀太凍打錯哂d字呀....
作者: vickychan    時間: 2008-1-31 00:57
標題: 回復 #42 jmms121107C 的帖子
而家好左好多啦!! 多謝你們的關心, very warm for me....:face2500.gif:
作者: angela07D    時間: 2008-1-31 01:06

班長,你好番未呀?

好期待明晚,C U

作者: vickychan    時間: 2008-1-31 02:37
唔好意思各位.....我發覺有幾位我打漏左而家已經加了上去啦, 請留意!! 如果有同學報左名我又無列在上表中請興我聯絡啦.....sorry 呀
作者: jschui99_03    時間: 2008-1-31 14:48
標題: 回復 #47 vickychan 的帖子
Vicky c-jie Glad to know you are better. I will also join tonite's class n will pay you at class. Joman already knows this. Thank you and see you all. JUNE
作者: Joman    時間: 2008-1-31 15:24

今晚研討題目

作者: andrewho07B    時間: 2008-2-23 16:38
標題: 回復 #49 Joman 的帖子
JOman c-fu, 我想報名,是否交錢予vickyc-je. 第 8 班 日期: 3月2日 (日) 時間: 中午1時半 至 5時半 地點: 九龍 佐 敦 道 23 號 新 寶 廣 場 6 樓
作者: Joman    時間: 2008-2-23 16:42

明天交比vicky 亦得

入數亦得

付款 : 3B ANALYSIS LTD

三維追蹤有限公司

戶口 : 恆生 239-269715-883

作者: madlax158208G    時間: 2008-2-25 12:53

原帖由 andrewho07B 於 2008-2-23 16:38 發表 JOman c-fu, 我想報名,是否交錢予vickyc-je. 第 8 班 日期: 3月2日 (日) 時間: 中午1時半 至 5時半 地點: 九龍 佐 敦 道 23 號 新 寶 廣 場 6 樓

我都想呀

我今日G班上堂到時交錢比班長得唔得?

作者: Joman    時間: 2008-2-25 13:02
標題: 回復 #52 madlax158208G 的帖子
當然可以 :face1800.gif:
作者: bbytao    時間: 2008-2-25 15:12
標題: I wanna join the class of 2/Mar
Miss Vicky, I'm the new beginner, reserve me a seat, pls ! I'll put $$ in your bank a/c, how much for my seat ?
作者: vickychan    時間: 2008-2-25 20:46
標題: 回復 #54 bbytao 的帖子
你好, 由於每月市況班是 給已是3維追蹤的學員才可以報名的, 或者你可以先來我們的免費講座了解詳情, 你可以致電給我留位或是了解. 66227234
作者: Joman    時間: 2008-2-29 11:39

3月炒 d mud?  我地一起 在 3月2 日一只一只 捉

哈哈

作者: yen08G    時間: 2008-2-29 12:20
標題: 回復 #56 Joman 的帖子

作者: andrewho07B    時間: 2008-3-24 23:56
標題: 回復 #56 Joman 的帖子
4月份策略 研討班係幾時?
作者: andrewho07B    時間: 2008-3-24 23:57
我想報名.....
作者: MSH07C    時間: 2008-3-24 23:59
標題: 回復 #59 andrewho07B 的帖子
<3維追蹤>每月策略研討班- 4月7日 第9班 (1課4小時)
作者: andrewho07B    時間: 2008-3-25 00:01
標題: 回復 #60 MSH07C 的帖子
THANK YOU C-JE
作者: MSH07C    時間: 2008-3-25 00:02
標題: 回復 #61 andrewho07B 的帖子
welcome.
作者: Joman    時間: 2008-3-25 01:11
標題: 回復 #58 andrewho07B 的帖子
因應最新市況, 把握新機會. 4月7日 的 一堂, 我 在 內容及時間上會有調動. 日內 CHECK 好 場地馬上公佈
作者: andrewho07B    時間: 2008-3-25 07:33
標題: 回復 #63 Joman 的帖子
有消息馬上通知, 我會報名...
作者: madlax158208G    時間: 2008-3-27 15:36
四月策略班 我都想參加 :new25000.gif:
作者: Joman    時間: 2008-3-27 15:37
標題: 回復 #65 madlax158208G 的帖子
歡迎! :face9000.gif:
作者: 鑫淼08H    時間: 2008-3-27 15:38
:face1800.gif:
作者: psu308F    時間: 2008-3-31 00:00
標題: 回復 #63 Joman 的帖子
thank you c-fu, and wait for the class:face3800.gif:
作者: Joman    時間: 2008-3-31 00:08
標題: 回復 #68 psu308F 的帖子
我在4月份會攪一個特別班
作者: andrewho07B    時間: 2008-4-7 23:37
標題: 回復 #69 Joman 的帖子
我在4月份會攪一個特別班 有冇消息?
作者: andrewho07B    時間: 2008-4-7 23:39
joman C-FU, 特別班是否已訂日子?
作者: Joman    時間: 2008-4-8 01:35
標題: 回復 #71 andrewho07B 的帖子
4月19日 捉股 加 捉輪

歡迎光臨 百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件 財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程 (http://www.3bstocktrade.com/) Powered by Discuz! X3.2