百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

JP MORGAN 同學的致謝信

thank c fu
回復

師父 能做到你學生我感到好光榮 未識你之前,我買過一次朋友講 嘅消息股,下場更係出事喇 ,跟住就一路都冇再買過,到我太太同我講你,初初 唸邊可能有個咁強嘅人,我同佢一路睇你當天隨筆及應市策略 , 我見你俾咁多隻都得,我就係又買唔係又買, 唸住唔得放耐D都升喇!!! 點知出事喇, 到上左你堂,先真係明白 點解咁多師兄提點叫我唔好玩住, 上你4堂真係可以明白好多野,其實我係股市咩都唔識,::pig12000:: 不過當我而家晝下圖,再唸唸師父同師兄講解,好多時都知要點做, 我上次係19500假穿中左計, 不過D一課令我更加知道 師父功力,同 自己嘅信心去到邊, 今次我冇上次咁多錢買, 不過我今次我同左我媽媽講叫佢信我,跌我嘅升就佢袋,而家大家都唸到係點 牛巳升,伯伯同5仔CALL就等緊食, 我講咁多係想話返俾師父知,做左你徒弟,我感到好光榮同 我好有信心跟住3B方向我可以搵到我人生目標
回復

有d未放的未計, 依家帳面也5少喎
回復

thanks...........
回復

回復 1# Joman 的帖子

回復

其實仲有一班好好嘅 師兄,師姐 ,你地每一句都能令我明白多好多
回復

回復 131# ray09z 的帖子

除左咁都係要你不斷努力研究, 不做號碼人至可以有更好既成績...大家一齊再努力啦...
回復

:hug: :hug: :hug:
回復

回復 132# vickychan 的帖子

知道
回復

see see C-Fu's advice sin....!
回復

:) :)
回復

support !!!!!!
回復

Thank you ..............................
回復

Noted ................................
回復

:) :) :) :)
回復

支持c-fu 的決定
回復

回復 92# Joman 的帖子

講起黎深有同感, 可能專業人士係需要安全感, 同埋唔係好識投資, 我有個同事份人好保守,平時做野好穩陣, 不過可能太穩陣, 所以買樓買股票都係等d價升曬上去先入市, 次次唔係做樓蟹就做大閘蟹, 我次次一見佢入市就好唔安樂, 因為個市就黎要臨....
回復

cfu......有寛廣甩胸襟,實在難得............有教無類,可做萬世師表::emm34000::
回復

:) :) :) :)
回復

回復 92# Joman 的帖子

thanks c-fu
回復

回復 3# Joman 的帖子

see see sin
回復

回復 1# Joman 的帖子

Thanks a lot SYC08K:)
回復

原帖由 wayne09T 於 2009-9-10 14:35 發表 講起黎深有同感, 可能專業人士係需要安全感, 同埋唔係好識投資, 我有個同事份人好保守,平時做野好穩陣, 不過可能太穩陣, 所以買樓買股票都係等d價升曬上去先入市, 次次唔係做樓蟹就做大閘蟹, 我次次一見佢入市就好唔 ...

如果經你的 指引, 佢會慢慢改過的。

回復

Hi Cfu, Thank you!
回復

:) morning cfu
回復