百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

3維追蹤-4周年【與牛共舞追高點】慈善晚宴-籌建孤兒院(已額滿)

Please reserve one  seat for me.
回復

原帖由 pigming09A 於 2011-5-2 22:53 發表 me ching... can't see you performing and your laughs on the stage this time~~~ please keep bringing fun to 3B family and make more charity fund as previous years ~~~

Haha, no worrys. We have a lot of meeting we can meet!!! Yoooo

回復

:) thank you
回復

Please reserce one seat for me ,and email the bank note tomorrow. Tks.
回復

原帖由 jfyc-09C 於 2011-5-3 14:23 發表 雖然我仍未有工作,投資也在起步階段,我就捐出財爺派的六仟元啦!因他們比我更需要,亦深信神會供給我所需的。願主祝福所有有心人!

呢個是十分好的主意,人人6,000,都是用在施予方面。 希望財爺早d派糖喇。
回復

原帖由 benmo10O 於 2011-5-3 15:06 發表 c-fu請留一位,須未有正職,但將partime收入一半捐出,餘下要留給我教會。thank you Nikki

希望你的 partime 多到做唔切。

盡了能力就是美意的。 沒分別的。 一個銀,在天國也是大的,看是你的財富比例有多少而定吧。

回復

Hi Nikki, I have deposited HKD 1,300 to HSBC account for 2 persons. One is me eltonlaw10O and my wife Tay Bee Peng. Email has been sent on 16:02. Please check. Thanks Elton
回復

The bank in slip (8000+650) has been faxed. Please check and reserve a seat for me.
回復

回復 232# Joman 的帖子

我都要搵份鍾點女傭,最低工資時薪$60.....唔知重有無人請我鄉下婆呢?
回復

原帖由 jfyc-09C 於 2011-5-3 14:23 發表 雖然我仍未有工作,投資也在起步階段,我就捐出財爺派的六仟元啦!因他們比我更需要,亦深信神會供給我所需的。願主祝福所有有心人!

第10 位 愛心支持者出現了。jfyc-09c

$6,000 貧困的兒童,沿途有你的支持。

讚美主多方賙濟窮人,憐憫困乏的人。求告主耶穌,使 Janet 有如 所羅門的智慧,讓天父的大愛充滿她的年歲,活得更豐盛的生命,使她身邊的人更積極。持續被神派以事工,以榮耀耶和華為樂事•宣告他成就經上的應許:

詩篇 19 :14

「 房屋錢是祖宗所遺留的;惟有賢慧的妻是耶和華所賜的。

詩 篇 65:11

「你歲的冠冕;的路徑都滴下脂油」

求主使妳更有信心走過日後的道,有主差派使者伴隨。

禱告奉主耶穌的名祝福你一家,阿門。
回復

真感謝主,3B 的路上義人特別的多。

有好幾位同學,天是 捐了,都未有上網講的。

我仍是要祝福他們。
回復

Cfu, please reserve a seat for me.

Thank you!

回復

I've already bank in and reserve me a seat, thanks!
回復

Hi Cfu,

I have paid HKD 1,300 (me and my wife) for dinner held on 18 Jun 2011.

Also, I just paid HKD 8,000 to Power of Love account with HSBC HK.

My wife and me are looking forward to seeing you soon. Thanks for everything and thanks always.

Elton

回復

Dear Nikki,

Have faxed you the payment slip this noon, thank you !  

回復

回復 1# Joman 的帖子

Thanks C-fu
回復

c-fu, 四週年晚宴,有乜嘢要幫手,請分派工作,全力支持!我可以幫影相。
回復

Please reserve one seat for me
回復

Please reserve one seat for me
回復

Please reserve a seat for me, Thanks.
回復

C Fu and Vicky C Jei, I faxed the pay slip to you please check. Total 800.
回復

班長我已Fax了30071222請查看
回復

:kiss::victory::(:(:(
回復

Pls count me in, Thx
回復

could we take our family members n frds (non-3b members) to join?
回復