百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

查看: 9888|回復: 30

我在 <3維追蹤> 的第一桶金

今日上证指数, 一如Joman c-fu 在上星期六的市況班預測,
在 5xxx 沖破不到, 就馬上回落, 現差不多跌100點.

之前已聽 c-fu 話買咗 A50 及窩輪, 所以一直睇實上证指数而做嘢 ...

Joman c-fu 你真係好掂, 多謝你的 <3維追蹤> 帶 hit 我的第一桶金

好興奮呀, 再等機會入市 ....... 各位有無興趣呀
有呀,你a50係咪即係2823 ??
回復

回復 #2 howong07d 的帖子

係呀! 上星期買及窩輪, 一齊泥

How about you ?
回復

回復 #1 frankie07d 的帖子

見你落力做功課. 便知道你會有收成的一天

keep 住個勢. gogogo

回復

回復 #3 frankie07d 的帖子

好羨慕ar , 我聽C-fu話之前都入咗少少 A50, 少少地我都好開心kar
回復

[quote]原帖由 frankie07d 於 2008-1-8 15:38 發表 今日上证指数, 一如Joman c-fu 在上星期六的市況班預測, 在 5xxx 沖破不到, 就馬上回落, 現差不多跌100點. 之前已聽 c-fu 話買

回復

回復 #4 Joman 的帖子

Thank you c-fu ... 照著照著 :new32000.gif:
回復

回復 #5 CARY07D 的帖子

Cary c-je, 錢係會滾滾來, 但要記者 ... 扶持其他學友 bor
回復

原帖由 MSH07C 於 2008-1-8 16:37 發表 c-hing, 你"恨"死我啦.... 咁快有一桶金...... 我仲係 "飯桶" 一個..... 都仲未搵番我失去既.... 唔該 c-hing 關照下啦~

C-je, 只是 little little 一桶金, 要鼓勵自己呀...不要小看 "飯桶" 一個, 日後可以改行裝金條嫁
回復

回復 #9 frankie07d 的帖子

運氣+方法+勤力=收獲(這是很自然的)
回復

回復 #10 williamtong07C 的帖子

多謝 William 師兄, 我會努力 :face3800.gif:
回復

我都要學frankie師兄

Tomorrow is a new day.

回復

我都係 d 班 wor , 但我收唔倒 A50 料 ? 係咪上窩輪班放料0家 ? I lost some money in stock market. I really want to get it back. 0係0果道跌倒,要0係0果道企番起身 ! 所以我要好勤力,目的我要大番身 !! :pig60000.gif:
回復

e+先買a50會唔會太遲呢~
回復

回復 #6 MSH07C 的帖子

錢呀!錢呀!我都失去好多,幾時先揾反?:face4400.gif: かんぱります。
回復

回復 #15 gwyneth07d 的帖子

唔好心急,財不入急門!! 運用好D c-fu套技巧幾時都係機會. 不久將來你一定可以搵返你失去既$$$... 你既努力一定會有回報架 :icon14.gif:
回復

回復 #16 vickychan 的帖子

"財不入急門" ! Good Words !!!

小弟一定緊記師姐教誨 !!!

回復

優異生 you are !

回復

回復 #8 frankie07d 的帖子

多謝 C-hing , 我會先努力學好 C-fu 嘅秘方, 自助助人嗎, 一定一定, 好 warm 嘅大家庭
回復

[quote]原帖由 gwyneth07d 於 2008-1-13 18:44 發表 錢呀!錢呀!我都失去好多,幾時先

回復

frankie師兄,我地再發掘多幾個a50啦,等人人都搵到到錢
回復

frankie師兄,好羨慕呀!:new22000.gif: 我都要努力D至得,唱番首歌鼓勵下自己:new32000.gif: 我要努力向上,不枉諸君寄望:new32000.gif:
回復

回復 #22 KLF08E 的帖子

KLF 兄, 3B成員, 人人有份, 永不落空  
回復

c-hing,

幾時有第二 桶金機會, 我地一於等機會入市.多謝

回復

各位師兄,師姐幫下我啦?我好需要人幫
回復