百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

FREE CLASS--即月動向進修班 (8) 2011 April,26

i've referred a friend too... can i join?
回復

我夠資格去嗎?
回復

Thanks you C-Fu /Vicky . I have refered friends to join Class 11Q ,would you please resereve a seat for me . Thanks
回復

回復 51# adl_ng10N 的帖子

C-hing...你個朋友可能無寫你的資料給我們, 或者你搵我俾資料我幫你查查
回復

回復 52# winky08R 的帖子

C-jei...每位同學都可以參加, 只要這季內有介紹朋友來讀3B 課程就有機會架啦..
回復

回復 53# william10M 的帖子

C-hing..當然有位留俾你啦...你一次過介紹幾個朋友來, 除咗sit in 眾可以連呢個免費班都可以上...放心
回復

回復 1# vickychan 的帖子

thank you cfu
回復

My friend did info about my referral in the class. His id is rt808011Q.
回復

回復 58# adl_ng10N 的帖子

哈哈...佢無寫到呀, 放心我幫你加返啦....
回復

please count me in
回復

:lol Ⅴicky 班長,我今次有否機會,若有請預我.謝謝.
回復

回復 61# fumanco10J 的帖子

Yes was reserve a seat for you
回復

回復 60# jcheuk200210N 的帖子

C-hing...此項課程是提供給已介紹朋友來上3B課程的同學參加. 如果你有介紹朋友來參加課程那麼你就可以參加此課程. 如果有問題請與vicky聯絡了解.
回復

回復

回復

回復

:D :( ;P :P
回復

thank you cfu
回復

Vicky,

Can you count me one, I would like to pay HK$2,500 for the lesson.  My login name: 86186111Q.  Many thanks!

回復

Thank you :handshake
回復

thanks cfu!!!!!!
回復

thanks cfu!!!!!!
回復

thank you sir
回復

Good morning C-Fu
回復

Thanks Vicky, hope I could have chance to join later
回復