百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

返回列表 發新帖
樓主: vickychan
打印 上一主題 下一主題

<3維追蹤> 投資課程- 窩輪 牛熊証 實戰技巧 及 操練班– Q 班 (已額滿)

回復 1# vickychan 的帖子

Please reserve a seat for me, thanks.
回復

已入數,Pls Check! TKS!
回復

I just faxed the receipt to 30071222. Please check.
回復

Hi Vicky, Please reserve a place for me. Should I pay now?
回復

回復 54# golfball08E 的帖子

Hi C-hing .. 最後一個位給了你...請盡快安排入數..謝謝
回復

回復 53# AndyY09W 的帖子

Cfm rec'd your payment slip...Tks
回復

已報窩輪Q班的同學資料如下:
msl09V, jacky09V, ck82682609W, ivan09W, trendman09W, ding09W, ryuray09X, zwin09X, fanfan09W, slvcheung09W, benz09W, michaellee09W, ericgoh09Y, hojason09X, neym09W, kawanget09T, walterl09X, siumei09W, freeandrich09Y, fonnie88809W, tony09X, yuenatom09T, gp111709X, garyluiys09U, trade09W, dion09W, s21connie09W, 浪遊07A, tim0809Y, andyy09W, henryw09W, michelleY09X, richjudy09Y, sklui09X, golfball08E
回復

唔該晒班長。仲有我等緊下一個期指班,唔好唔記得我。 咁多位師兄師姐到時見啦。
回復

回復 58# gp111709X 的帖子

yes...已留位啦放心..
回復

回復 21# vickychan 的帖子

Vicky C-Jie, I have faxed the payment slip of $4,300 to you this morning, pls comfirm. Thank You.
回復

麻煩晒師姊.....
回復

回復 60# Giant09u 的帖子

cfm rec'd your fax...Tks
回復

Dear Vicky, I've faxed the paid-in slip to you. Pls check.
回復

回復 63# sklui09X 的帖子

Hi C-hing...Cfm rec'd and mark on record. Tks
回復

回復 1# vickychan 的帖子

Vicky 班長: 我也報了Q班,為何名單沒有名,上次傳真有問題已補發一次,可否留意一下?
回復

回復 65# drwongwm09Y 的帖子

C-hing...你是留位R班星期六的班, 有問題請打給我...謝謝
回復

Dear Vicky,

$3500 deposited this morning,  and the payin slip just faxed to 30071222

Thank you

回復

回復 67# yuenatom09T 的帖子

C-hing...Cfm rec'd la...Tks
回復

See you all tonight

Sheung Wan MTR  Exit C1, the fast one to 3B office

回復