百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

返回列表 發新帖
樓主: Joman
打印 上一主題 下一主題

<3維追蹤>窩輪 牛熊證實戰技巧及操練班 - A,B班 (已額滿)

跌市仲多左朋友報名. WARRANT 係一種幾好的對沖工具
回復

回復

對不起﹐ Joman, 各位  Brother, Sister,

由於 小弟 為 一 些 個人 煩 複 事務 , 恕 不能 抽 身 而 make the contribution﹐望請見諒﹐ 多多 包涵 ﹗   

我同 Joman 相識於微時,    Joman 作 為 小 弟 的 早 期 啟蒙 老師﹐ 大家並肩作戰﹐到今天 Joman 的 [3維追蹤] 成就 很大。    我對 他 深表 敬佩﹐ 永遠支持 ﹗

也 希望 大家 可以 用心 向 Joman 學習﹐  以後 建立  自己 一套 獨特的 個人投資法。

有機會 再 與 大家 高談 暢飲。

謝 ﹗

CWJ

回復

that's too bad.

newbie

回復

:015.gif: :face4400.gif:
回復

我都搵唔到 CWJ.

唔緊要, 反正其他朋友要退出亦可以通知 陳小姐

我會做一位負責任的人.

回復

回復 #31 Joman 的帖子

CWJ, will look for future opportunity of learning from you in gathering/classes. Joman, the warrant course is one that I'm eager to attending as soon as possible. I think learning those pratical tactics will be full of fun. Now, I'm just waiting for the bank a/c to transfer the course fee. :D
回復

2 人一部 電腦 好 唔好 ?

回復

回復 #33 Joman 的帖子

good good :face9000.gif:
回復

回復 #34 wthwong 的帖子

教大家點用 網上免費工具 la
回復

因有很多同學報名, 我要保持小班教學的質素, 並租了有電腦的場地.

白武士 窩輪班 第一班 (熱爆!) 已額滿

已報名的<私人班學員> 及 <A 班> 可先上 11月14日 的 白武士 窩輪班 第一班

陳小姐  會於下星期中之前通知你入學費的方式.

我正在安排 白武士 窩輪班 第二班.

要留位的同學及網友, 請電 陳小姐

回復

好野:face1800.gif: :em110000.gif: :em110000.gif:
回復

因爆滿, 陳小姐 vicky 會於5天之內通知你是上 14 Nov 或 28 Nov 的一班.  同一地點上

地點 : 香港-灣仔 港灣道 25 號, 海港中心 201 室

TEL: 21551800

第一班 : 14 NOV

第二班   28 NOV

時間:  6:30- 9:30 PM ( 我 book 6:00pm -10:00pm)

費用:HK$2800 <3維追蹤>的同學有優惠及優先

費用:HK$3200 股海3個白武士網友

付款 : 3B ANALYSIS LTD

三維追蹤有限公司

戶口 : 恆生 239-269715-883

陳小姐會發EMAIL 比已經報了名的朋友. 大家入數之後, 把你( 英文全名)的名字及 網名, 及 手提電話粗筆  寫在 入數紙之上 , 素描左佢, 發電郵去  vicky.3bstocktrade@gmail.com

用網上銀行的朋友, 記緊印張確認單出來.

上堂當天記住帶埋入數紙正本來. 我地開番 REICEPT 比你.

陳小姐的傳真NO. : 會盡快提供 

陳小姐收到款項, 會比一個確認編號你

回復

回復 #38 Joman 的帖子

Joman,我係07b student,至今都仍未收到您幫我upgrade個membership.當我可以入到同學網後對我的分析技術上有幫助嗎?我覺得非常慚愧,試著分析了幾個圖表都仍是矇查查,不得要領.以現階段底子可以同時吸收到warrant班和操圖表班的進度嗎?很怕跟不上...如果您認為冇問題,我就報名...或是等我有d進步先再報呢?
回復

Curious07B

Your application at the end of my list. Now, you become the 3B zone. Pls take time to read the notes.

I sugegst you enroll the Review class. It is cheap and aimed to upgrade your skill. the class organize by Joman. So, it is cheap.

Youc an enroll to the warrant class.

回復

回復 #40 Joman 的帖子

Thank alot. I will try my best.
回復

Dear Joman, Vicky,

I will not be in Hong Kong on Nov 14.

I am unable to attend the 1st warrant class.

Pls arrange for the 2nd class (Nov 28?) for me.

Sorry for the inconvenience.

newbie

回復

回復 #42 newbie_investor 的帖子

Hi Newbie, I didn't know which name is belong to you:015.gif: . Could you mind send e-mail notify me?? Sorry!! my e-mail address: andy4526cheuk@hotmail.com
回復

請電 陳小姐 66227234 或 vicky.3bstocktrade@gmail.com , 報名留位
回復

回復

昨晚上堂情況, 發現左好多筍盤

白武士 窩輪班 第二班

11月28日 (三)

同一時間地點

要留位的同學及網友, 請電 陳小姐

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

如何報名

如何報名? 詳情從何得知叨呢?
回復

回復 #47 aman 的帖子

請電 陳小姐 66227234

vicky.3bstocktrade@gmail.com

回復

呢排好多朋友仔高位揸左重貨輪走唔切.....好唔抵...

其實warrant 的 indicator 對買賣好重要, 沽出亦要快手.....

想報仇的話, 真係要考慮下窩輪班, 了解一下點樣捉輪了.....
回復

回復 #49 jonas 的帖子

係呀係呀....之前我就係無學結果做左....唉!! 早知我早d上joman個窩輪班啦, 咪唔駛做隻傻羊啦...:face5300.gif: , 而家終於知道啦, 多謝C-FU同師兄....
回復