百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

打印 上一主題 下一主題

2007年 <3維追蹤>牛熊市股票投資課程學員評價

me too.
回復

原帖由 wilsonykk08J 於 2008-5-22 17:34 發表  me too.

Hope to see you there ....

回復

:face1000.gif: wake me up before you go go. Don't be late
回復

classmate.
回復

回復 #199 ERIC08J 的帖子

So nice to see class J students chating here befoe they start lesson 1 on 24 May.
回復

Joman 老師 你好 我的電腦知識唔好.   所以功課也不一定會做.  但在這里也要講聲多謝你.   上完你的課 對股票認識多了很多 知道那里是危機 那里是希望 希望.  6月28日上完你的牛熊証班後 連跌市都可掙錢 在這里 再充心講聲多謝
回復

回復 #205 admin 的帖子

I am a student of the K class but I still can't open the homework link that you sent me. Please help!

jason

回復

改變一生既投資策略

本人有8年投資閱歷, 略懂基本分析, 亦曾跟隨財經報紙名師學習技術分析, 結果在過去8年內只能紙上富貴, 見熊見牛再見熊, 往往贏粒糖輸間廠, 識得買唔識得放, 放左個D又狂升, 跌個D只識坐又唔識止蝕! :face7000.gif: 上完師父既三維課程, 簡直把我8年修行打通哂所有經絡, 功力倍增! 我相信當牛再來時, 我既金絕對唔會得一桶, 真係要多謝師父 :face3800.gif:
回復

好多謝JOMAN師父

好多謝JOMAN師父您教導學咗三維圖表分折及牛熊証班之後,真係每次出擊之前會做好多功課,應去就去,將勝算提高,明白做更咩事!雖然師父,師兄,師姐,無嘜幾會見面,但係大家都好有心一齊研究.我認識JOMAN同師兄姐真係好高輿,希望會有更多更多幾會見面.THANK
回復

c-Fu,沒有你我不會勇敢開步!

我未上C-fu的warrants班時,跌市不敢買貨,只有死古古,眼光光望住佢跌,剩係識買正股,宜家熊市又點--->我會買bear bear.上完堂你有信心去嬴,而唔係跌市跌到你心慌,呢種重拾的信心好緊要!
再加上這兒有C-fu的提點和C-hing,C-je的互相交流,你不會孤身上路!!
風雨同路見真心!

升市嬴錢,是錦上添花!
跌市能互相分享,互相提點,更覺難能可貴!
,

回復

回復 #211 neverloss08M 的帖子

我地係安全駕駛者, 先定好目標, 再預計 障礙物的位置 及 那一條 路面 的 支持力 強 . 一定到目的地
回復

tks c fu, finally finished 3B class yesterday.. it was my pleasure to learn from you. i used to invest mostly based on fundamental and some very simple TA. After taking your class, it opened my eyes to the world of TA, it provides me with another angle to look the markets and identify trends. It was amazing that you invented 3B on your own. Integrating your TA skills with with fundamental analysis, should make it a very strong weapon, and able to benefit from the upcoming China led bull market. c fu and 3B rules! cheers! :face3800.gif:
回復

畢業了!

師父,

做我這一行,依時依侯上落班頗是奢侈,終於畢業了,但覺輕舟已過萬重山!多謝師父傾囊相授,這一刻的我是無懼股海波濤。

今年一月份牛轉熊,我還在買貨,恃的是手持大量的06-07頭的平貨,如$7的中交建,$19的國壽等;但市還是一直下沉。幸好在3月份,RSI等傳統工具表現中用,我大手買入average down且於25500左右同時平掉大部份的新舊倉;但這等利潤卻被7月的反彈套牢了,在跌回近20000左右才止蝕離場,繼於第一隻熊腳後的急彈追入了一些,仍持有。知道嗎?這是投資嗎?是炒股嗎?都不是,是我在火熊的鑊中!

但將來可不是了!

也要多謝師父,因上課之緣才來了佐敦。畢業的那一晚,嚐了久違的麥文記水餃和脆芥蘭,又有泉記的蓮子百合紅荳沙,滋味至極。

回復

回復 #214 Charles08O 的帖子

附近有咁多好嘢, 下一次 call 一班同學再食過 就更知味 ................緣
回復

FEEL GOOD!
回復

回復

回復

回復

回復

回復

回復

回復

回復

回復